2016. január 7., csütörtök

Szereplők, porológus.

Hope Lyonell
19 éves. 3 hónapja nem beszél, nincsenek már barátai, senkiben nem tud bízni csak az öccsében.

Harry Styles


20 éves. Menő az iskolában, játszik a futball csapatban és elég jók a jegyei. A legjobb barátja Matt, kiskoruk óta elválaszthatatlanok.
Jane Lyonell
Hope édesanyja, mióta a férje megcsalta kissé magába zuhant és megválogatja kiben bízik szintén. Gyermekorvosként dolgozik a helyi kórházban, és mindent meg tesz Hope és Jake boldogságáért.

James Lyonell
Egyedül él, megbánta amit tett a családjával és egy autó szerelő boltban tölti napjait Saint Louisban. Abban a házban él, ahol megütötte feleségét és lányát. Utoljára a családját a bíróságon látta miután elítélték és pénz bírságot kapott, illetve távol tartási végzést.

Jake Lyonell
18 éves és imádja a videójátékokat és a focit. Minden álma bejutni a válogatóba a suliban ahova Hope-al együtt fognak járni.

Jessica Styles
Jess a beceneve. 24 éves és már dolgozik, fotósként van gyakorlaton egy magazinnál. Sikeres élete van, elig bírja lerázni néha Matt-et, de azért bírja őt.

Matt Curst
Harry legjobb barátja, és oda van Harry nővéréért Jessica-ért. Együtt nőttek fel így mindent tudnak egymásról a két srác. Matt apja rendőrfőnök a kapitányságon, így Matt eléggé jól nevelt és tisztelettudó.



Hope Lyonell és a családja elköltöznek Londonba, és Harry Styles a szembe szomszédban lakik, de Hope nem beszél pár hónapja amióta szülei elváltak nem is akármilyen módon. Az iskolában találkoznak előszőr majd egyre többet látják egymást a szomszédság miatt. Harry kezdi megkedvelni a lányt. Vajon szóra tudja bírni a néma Hope-t? A történetben minden kiderül, jó olvasást! :)





2 megjegyzés:

  1. Sorry, de Harry nővérét Gemmának hívják, nem szenyóskodni akarok, de ez szemet szúrt!Amúgy tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alison Higgins!
      Kedves dolog tőled, hogy szóltál, de valószínűleg nem azért írt neki más nevet, mert nem tudja, hanem nyilván egy másik nevet szeretett volna a karakterének. :)

      Törlés